skip to main | skip to sidebar

en liten snutt av tiden

It's about food.

2 juli 2009

Bresaola

Italienarna kan kallskuret! Bresaolan är lufttorkat oxinnanlår av högsta kvalitet.
Denna enkla rätt är otroligt god.

Bresaola
Tapenade (på svarta oliver)
Parmesanost
Olivolja
Citron
Ruccola
Posted by Picasa
Upplagd av Unknown kl. 10:14
Skicka med e-postBlogThis!Dela på XDela på FacebookDela på Pinterest

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Kan vara av intresse?

  • (...)
  • Kanonmat
  • Lucullian Delights
  • Matälskaren
  • Pain de Martin
  • Tinas Mat

Bytet

  • Unknown
  • Unknown

Bloggarkiv

  • ►  2011 (1)
    • ►  augusti (1)
  • ►  2010 (17)
    • ►  augusti (1)
    • ►  maj (3)
    • ►  april (3)
    • ►  mars (9)
    • ►  februari (1)
  • ▼  2009 (3)
    • ►  december (1)
    • ▼  juli (2)
      • Caprese
      • Bresaola
  • ►  2008 (1)
    • ►  februari (1)
  • ►  2007 (9)
    • ►  oktober (1)
    • ►  september (2)
    • ►  augusti (1)
    • ►  juni (1)
    • ►  maj (3)
    • ►  februari (1)
  • ►  2006 (13)
    • ►  december (8)
    • ►  november (1)
    • ►  september (4)