skip to main
|
skip to sidebar
en liten snutt av tiden
It's about food.
22 mars 2010
Surdeg i plastpåse dag 3
Surdegen mår fint! Den luktar friskt, nästan parfymerat. Imorgon är det dags att ta tag i Pane Di Altamura.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Kan vara av intresse?
(...)
Kanonmat
Lucullian Delights
Matälskaren
Pain de Martin
Tinas Mat
Bytet
Unknown
Unknown
Bloggarkiv
►
2011
(1)
►
augusti
(1)
▼
2010
(17)
►
augusti
(1)
►
maj
(3)
►
april
(3)
▼
mars
(9)
Pane di Altamura
Vinkokt högrevsgryta
Surdeg i plastpåse dag 3
Surdeg i plastpåse?
Det är skillnad på tomatpuré och tomatpuré
Det våtaste brödet?
Rågbumlingen
Martins prototyp
Levain ala Kaja
►
februari
(1)
►
2009
(3)
►
december
(1)
►
juli
(2)
►
2008
(1)
►
februari
(1)
►
2007
(9)
►
oktober
(1)
►
september
(2)
►
augusti
(1)
►
juni
(1)
►
maj
(3)
►
februari
(1)
►
2006
(13)
►
december
(8)
►
november
(1)
►
september
(4)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar