skip to main | skip to sidebar

en liten snutt av tiden

It's about food.

28 mars 2010

Pane di Altamura


Mitt Pane di Altamura blev som ovan. Gott, men jag behöver baka det någon gång till innan det blir recept här.
Posted by Picasa
Upplagd av Unknown kl. 23:10
Skicka med e-postBlogThis!Dela på XDela på FacebookDela på Pinterest
Etiketter: Durumvete, Italien, Surdeg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Kan vara av intresse?

  • (...)
  • Kanonmat
  • Lucullian Delights
  • Matälskaren
  • Pain de Martin
  • Tinas Mat

Bytet

  • Unknown
  • Unknown

Bloggarkiv

  • ►  2011 (1)
    • ►  augusti (1)
  • ▼  2010 (17)
    • ►  augusti (1)
    • ►  maj (3)
    • ►  april (3)
    • ▼  mars (9)
      • Pane di Altamura
      • Vinkokt högrevsgryta
      • Surdeg i plastpåse dag 3
      • Surdeg i plastpåse?
      • Det är skillnad på tomatpuré och tomatpuré
      • Det våtaste brödet?
      • Rågbumlingen
      • Martins prototyp
      • Levain ala Kaja
    • ►  februari (1)
  • ►  2009 (3)
    • ►  december (1)
    • ►  juli (2)
  • ►  2008 (1)
    • ►  februari (1)
  • ►  2007 (9)
    • ►  oktober (1)
    • ►  september (2)
    • ►  augusti (1)
    • ►  juni (1)
    • ►  maj (3)
    • ►  februari (1)
  • ►  2006 (13)
    • ►  december (8)
    • ►  november (1)
    • ►  september (4)