skip to main
|
skip to sidebar
en liten snutt av tiden
It's about food.
28 mars 2010
Pane di Altamura
Mitt Pane di Altamura blev som ovan. Gott, men jag behöver baka det någon gång till innan det blir recept här.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Kan vara av intresse?
(...)
Kanonmat
Lucullian Delights
Matälskaren
Pain de Martin
Tinas Mat
Bytet
Unknown
Unknown
Bloggarkiv
►
2011
(1)
►
augusti
(1)
▼
2010
(17)
►
augusti
(1)
►
maj
(3)
►
april
(3)
▼
mars
(9)
Pane di Altamura
Vinkokt högrevsgryta
Surdeg i plastpåse dag 3
Surdeg i plastpåse?
Det är skillnad på tomatpuré och tomatpuré
Det våtaste brödet?
Rågbumlingen
Martins prototyp
Levain ala Kaja
►
februari
(1)
►
2009
(3)
►
december
(1)
►
juli
(2)
►
2008
(1)
►
februari
(1)
►
2007
(9)
►
oktober
(1)
►
september
(2)
►
augusti
(1)
►
juni
(1)
►
maj
(3)
►
februari
(1)
►
2006
(13)
►
december
(8)
►
november
(1)
►
september
(4)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar